Tehnicianul echipei FC Voluntari, Mihai Teja, a declarat duminică seară, după meciul cu Sepsi, scor 2-0, că speră ca sezonul să se termine pe teren şi că îşi doreşte mult ca formaţia sa să se salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Erau foarte importante cele trei puncte, jucam cu o echipă foarte bună, care a ajuns in finala Cupei României. A fost un meci greu, mă bucur că băieţii au înţeles importanţa jocului. Au dat tot ce au avut mai bun, mergem mai departe, mai sunt trei meciuri. Sper să se termine pe teren acest campionat şi să ne îndeplinim obiectivul. Este presiunea jocului, presiunea obiectivului. Discutam cu băieţii, îi înţeleg de ce se manifesta aşa pentru că e presiune. Îmi doresc foarte mult să salvăm această echipă. Mă bucur pentru Măţan că a înscris. I-am spus tot timpul că trebuie să apară în careu ca să dea gol. Mă bucur pentru el şi sper să dea cât mai multe goluri, e un jucător pentru echipa naţională U21, trebuie să apară cât mai mult la finalizare ca să poată să-şi îndeplinească visul, de a juca la un alt nivel”, a spus Mihai Teja, potrivit digisport.ro.

Formaţia FC Voluntari a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Măţan ’46 şi Căpăţână ’75 (penalti acordat pentru un fault în careu).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.