Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, s-a plâns de lipsa de omogenitate a formaţiei lui, după înfrângerea suferită, luni, pe teren propriu, cu FC Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aceaşi problemă a noastră, un singur jucător driblează mai mulţi jucători, trebuie să fim mai atenţi, să blocăm mai bine spaţiile. Jucătorii au încercat, dar suntem o echipă nouă, suntem la început de drum, sunt mulţi jucători noi, încercăm să scoatem maximum la fiecare meci. Am întâlnit echipe mai bune ca noi, trebuie să recunoaştem. Şi Botoşaniul este o echipă mai bună, cu jucători de calitate. Mă uitam la Ongenda, nici nu puteam să-i luăm mingea, sunt jucători care pot face diferenţa în orice moment. Am încercat şi noi să ne ridicăm la nivelul acesta, am avut şi noi câteva ocazii, dar trebuie să fim mai uniţi, mai omogeni, iar asta numai în timp se poate face. Suntem la început de campionat, mai rău era cum a fost când am venit anul trecut şi lucrurile nu stăteau bine, dar am reuşit să salvăm echipa şi să ne clasăm pe un loc foarte bun. Acum suntem la început, e o reconstrucţie a echipei, încercăm să integrăm toţi jucătorii care au venit. Felicit echipa adversă, e o echipă mai bună în momentul de faţă decât noi, la fel cum a fost FCSB. Au plecat mulţi jucători, a plecat golgheterul echipei, Valente. Am adus în schimb, până se acomodează... Nici nu ştim cum îi cheamă. Dacă ne uităm la jucători din Portugalia, dacă mă întrebaţi tot numele, nu-l ştiu. Jucătorii din Portugalia, din Brazilia au mai multe nume,dacă mă întrebaţ numele complet, nu cred că-l ştiu la fiecare dintre el. Nu e uşor să construieşti o echipă la fiecare şase luni, să joace şi un fotbal plăcut, să şi câştigi. Pas cu pas, încercăm. Atât am putut azi, nu e niciun capăt de ţară, e bine că suntem la începutul campionatului şi putem să reglăm lucrurile. Nu este o dramă, eu sunt convins că cu acest grup, cu jucătorii pe care îi am la dispoziţie o voi scoate la capăt, aşa cum am făcut şi anul trecut, dar necesită timp", a declarat Teja, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Mihai Ciobanu, secundul lui Marius Croitoru, şi-a lăudat echipa după victoria obţinută luni.

"Fiecare meci înseamnă trei puncte şi e foarte bine că le-am obţinut astăzi, după un meci în care băieţii au muncit bine, mult, în nişte condiţii de vreme foarte călduroasă. Meciul următor (n.r. - cu Rapid), ne face să fim atenţi. Aş vrea să-l evidenţiez pe Bogdan Racoviţan, care de la meci la meci joacă mai bine, pe Ongenda, care aţi văzut ce face pe teren, şi chiar pe Malcom (n.r. - Edjouma), care a avut la gol rafinament tehnic şi generozitate, că a pasat, puţini jucători o fac din zona centrală. (n.r. - de spre meciul cu Rapid) Este meciul vedetă al etapei. Sper că va fi meciul vedetă şi la final vom fi la fel de bucuroşi ca astăzi", a spus el. 

FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a V-a a Ligii I.

A marcat: Mateus Santos Barbosa '23.

După acest rezultat, FC Botoşani rămâne pe locul 3, cu 13 puncte, la egalitate cu Rapid, de pe locul 2. Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte.

Gaz Metan Mediaş ocupă locul 14, cu patru puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.