Antrenorul Mihai Teja a declarat, luni seară, că jucătorii de la Gaz Metan Mediaş trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, după ce au învins Dinamo, scor 3-2, şi sunt liderii Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mă gândeam că vom fi pe primul loc, nu vreau să am ameţeli, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Am jucat cu inimă, cu suflet, cu determinare şi toată lumea vrea să vadă acest lucru. trebuie să ne concentrăm la următoarele meciuri, mai ales că duminică jucăm cu FCSB", a declarat Teja la Digisport.

Echipa Gaz Metan Mediaş a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia Dinamo, şi este liderul Ligii I după trei etape, având şapte puncte.

Pentru Gaz Metan au marcat Olaru '7, Popescu '56 (autogol) şi Fortes '58, iar pentru Dinamo au înscris Salomao '32 şi Moldoveanu '47.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.