Antrenorul Mihai Teja consideră că părăseşte FCSB cu fruntea sus şi nu crede că imaginea lui a suferit după momentele în care patronul Gigi Becali a intervenit la echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă părăseşte FCSB cu o imagine bună, Teja a răspuns: "Da, din punctul meu de vedere da. Pentru că eu mi-am făcut treaba 200 la sută şi am luat echipa de pe locul 2 şi am lăsat-o pe locul 2, nu m-am dus pe locul 7 sau nu am luat-o de pe primul loc la şapte puncte distanţă şi să termin pe 3-4. Din punctul meu de vedere jocul a crescut, sunt lucruri pozitive. Nu mi-a trecut niciodată prin gând să demisionez în această perioadă. Am piedut un singur meci din 14 la Steaua, meciul pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată, cu FC Viitorul, în care am avut vreo 10-15 ocazii."

Teja a declarat că a avut o clauză în contract prin care înţelegerea se încheie dacă FCSB nu câştigă campioantul.

"Nu m-am gândit să nu mai stau pe bancă la ultimul meci, niciodată, pentru că vreau să-mi fac treaba până la sfârşit, aşa e normal, aşa mi se pare corect faţă de jucători. Mai este un meci important, am lucrat bine cu băieţii, cu toată lumea de aici, suntem profesionişti şi trebuie să ne facem treaba indiferent de ce se întâmplă, până la capăt. Eu am avut o clauză în contract, dacă nu iau campionatul ne despărţim. Eu am venit numai pentru performanţă la Steaua, pentru nimic altceva. Am spus din prima zi că nu am venit pentru bani, ceea ce s-a dovedit prin această clauză şi prin faptul că am acceptat această clauză în contract şi mi se pare corect, pentru că nu am luat campionatul, să plec fără nicio problemă. Îmi pare rău că nu am putut să iau campionatul, am ieşit pe locul 2, asta este, se întâmplă în viaţă. Este normal ca atunci când ai o clauză în contract să o respecţi. Am un grup bun, cu caracter şi s-au antrenat foarte bine şi săptămâna aceasta, aproape toţi sunt apţi pentru a juca meciul cu CFR Cluj. Orice experienţă este pozitivă pentru mine. Am acceptat această clauză pentru că ştiam că la Steaua se vrea numai campionatul, se vrea performanţă. Am încercat, mi-am dorit ca prin rezultate să pot să-mi iau timpul necesar să construiesc. Dar ştiam că la Steaua şi la Dinamoi nu îţi dă nimeni timp. Îţi trebuie timp, dar nu ţi-l dă nimeni, atunci este normal să ţi-l iei prin rezultate", a declarat el. 

Mihai Teja consideră că nu este normal ca o persoană din stafful său să aibă, când stă pe bancă, telefonul mobil la el, dar a adăugat că nu a fost deranjat de acest lcuru.

"Nu este normal. Eu văd după aceea dacă stă cineva cu telefonul. În timpul meciului mai mult stau pe margine, în picioare, ca să urmăresc jocul şi sunt foarte atras de ceea ce înseamnă jocul. Nu e normal să se stea cu telefonul pe bancă, dar nici nu cred că este o problemă. Nu am discutat (n.r. - cu Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, care avea telefonul)", a spus tehnicianul.

Mihai Teja a afirmat că nu pleacă de la FCSB supărat pe patronul Gigi Becali.

"Am venit la Steaua să încerc să fac perfromanţă, m-am înţeles foarte bine cu domnul Becali, nu plec supărat pe dânsul, nu se pune problema. Am avut clauza aceasta, nu am reuşit să iau campionatul, am venit pentru pefromanţă. Să dea Dumnezeu să vină altcineva şi să încerce să facă performanţă să ia campioantul anul viitor. Nu e greu să lucrezi cu domnul Becali, pentru că ceea ce spune la televizor îmi spune şi mie. Am avut tot timpul un dialog cu domnul Becali, l-am respectat pe domnul Becali, m-a respectat şi din punctul meu de vedere nu este greu să lucrez cu el. Am o relaţie bună şi nu am avut nicio problemă. Mi se pare normal ca antrenorul unei echipe să aibă discuţii cu patronul echipei", a precizat antrenorul.

Teja va sta pentru ultima dată pe banca de rezerve a echipei FCSB la meciul cu CFR Cluj, programt, duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, în etapa X-a a play-off-ului Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.