Mijlocaşul Felipe Teixeira a declarat, joi seară, că jucătorii Astrei sunt foarte trişti după eliminarea din 16-imile Ligii Europa, dar trebuie să se recupereze cât mai rapid pentru a ajunge în play-off-ul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am venit să facem un meci bun, dar nu a mers cum a vrut. Suntem frustraţi şi trişti, trebuie să ne recuperăm cât mai repede. Dacă la final nu ţi-ai atins obiectivul, trebuie să încerci să vezi ce nu ai făcut bine şi să corectezi. Este foarte greu. Este o performanţă, nimeni nu credea că putem ieşi din grupe, dar acum pe teren simţeam că puteam face mai mult. Acum trebuie să ne gândim la Liga I, avem meci greu luni cu Chiajna", a declarat Teixeira la Sport.ro.

Campioana Astra Giurgiu a fost învinsă, joi, în deplasare, de echipa RC Genk, scor 1-0, în manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa şi a ratat calificarea în optimile competiţiei. În tur, la Giurgiu, scorul a fost egal, 2-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.