Mijlocaşul Filipe Teixeira a declarat, duminică seară, că pentru FCSB remiza cu Dinamo, scor 1-1, nu este una bună şi consideră că toţi coechipierii săi trebuie să dea mai mult în teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru noi nu este un rezultat bun, voiam să câştigăm, dar având în vedere că am jucat cu un om mai puţin 35-40 de minute, e acceptabil. Dar pe teren trebuie să arătăm mai mult. Nu sunt mulţumit de randamentul unor colegi. Chiar dacă Gnohere a luat roşu, am simţit că mai puteam da gol. Sigur că cu Bizonul ar fi fost mai bine în teren. Acum ne gândim la meciul următor. Cu suporterii pe care îi are, ar fi bine ca Dinamo să ajungă în play-off", a declarat Teixeira la Digisport.

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a XV-a a campionatului naţional de fotbal, Liga I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

Au marcat: Salomao '40 (p) / Tănase '48.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.