Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România / Olanda), cap de serie numărul 6, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-3, 7-6 (4), de echipa franceză Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, cap de serie numărul 7, în ultima etapă a Grupei Max Mîrnîi de la Turneul Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma acestui rezultat, Tecău şi Rojer au ratat calificarea în semifinale, ocupând, cu o victorie şi două înfrângeri, locul 3 în grupă.

În primul meci al zilei de vineri, echipa columbiană Juan Manuel Cabal / Robert Farah, cap de serie numărul 1, a învins, cu scorul de 7-6 (7), 6-2, cuplul german Kevin Krawietz / Andreas Mies, cap de serie numărul 3.

În urma acestor rezulatate, Mahut şi Herbert au câştigat grupa cu trei victorii, urmaţi de Cabal şi Farah, cu o victorie şi două înfrângeri, dar cu un setaveraj superior celorlalte echipe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.