Portarul echipei AC Milan, Ciprian Tătăruşanu, în vârstă de 34 de ani, a declarat, marţi seară, după meciul din Cupa Italiei cu Inter Milano, scor 1-2, că speră să îşi continue cariera încă cinci sau şase ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt în formă bună, am grijă de mine, astfel că, dacă nu voi suferi vreo accidentare, sper să mai joc cinci sau şase ani. Sunt profesionist, mă antrenez în fiecare zi ca să fiu pregătit atunci când mi se cere să joc”, a spus Tătăruşanu la RAI Sport, potrivit Football Italia.

În ceea ce priveşte partida cu Inter, Ciprian Tătăruşanu a afirmat că eliminarea lui Zlatan Ibrahimovici a schimbat totul: “Ne-am luptat de la început până la sfârşit, a fost un meci foarte bun. Din nefericire al doilea cartonaş galben al lui Ibra a schimbat meciul. Am încercat să menţinem rezultatul la 1-1, dar un gol frumos pe final ne-a făcut să pierdem meciul”.

Formaţia AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu în poartă, a fost eliminată, marţi seară, de echipa lui Ionuţ Radu, Inter Milano, scor 1-2, în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Ionuţ Radu a fost rezervă.

AC Milan a condus datorită unul gol marcat de Ibrahimovici în minutul 31. În minutul 58, suedezul a fost eliminat. Inter s-a impus prin golurile lui Lukaku ’71 (penalti) şi Eriksen ‘90+7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.