Ciprian Tătăruşanu a declarat, după ce a semnat cu AC Milan, că este mândru de acest nou angajament şi că el poate aduce echilibru la formaţia italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“De la această nouă aventură cu Milan mă aştept să joc un fotbal bun, să fac parte dintr-o echipă puternică şi să încheiem sezonul pe un loc mai bun faţă de campionatul trecut. Cred că pot ajuta la aducerea unui echilibru la echipă, pentru că în acest moment este foarte tânără. Am vorbit cu antrenorul mi-a urat bun veni la club. Mi-a spus că este bucuros că vom colabora din nou (n.r. – Pioli a mai fost antrenorul românului la Fiorentina) şi că abia aşteaptă să mă aibă în echipă la antrenamente. Am jucat şi cu Ante Rebic la Fiorentina, dar nu am păstrat legătura, Sunt curios să îl revăd şi să  vorbim din nou”, a spus Tătăruşanu.

Portarul român a avut şi un mesaj pentru fani: “Sunt mândru că sunt aici. Abia aştept să vă văd la stadion. Forza Milan”.

AC Milan a anunţat, sâmbătă, transferul lui Ciprian Tătăruşanu de la Olympique Lyon, portarul semnând un contract până la 30 iunie 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.