Portarul Ciprian Tătăruşanu este mulţumit de remiza României cu Serbia, subliniind că gazonul de pe Arena Naţională i-a dezavantajat pe "tricolori".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost galben la Tamas, dar nu a fost de roşu, cred că a fost prea mult. Cred că e ok că am obţinut un punct. Nici fanii nu au avut motive pentru o atmosferă mai frumoasă, având în vedere că mai tot meciul ne-am apărat. Şi gazonul ne-a dezavantajat, nu a fost deloc bun. Ar fi culmea să ne suspende şi terenul pentru două torţe", a spus Tătăruşanu.

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

În minutul 44, Gabriel Tamaş a fost eliminat pentru o intrare periculoasă, cu piciorul ridicat, la Gacinovici. Arbitrul a dictat eliminare pentru Tamaş şi penalti pentru Serbia. Lovitura de la 11 metri a fost ratată de Tadici, în minutul 45+1.

Imediat după startul jocului, partida a fost întreruptă aproape două minute din cauza fumigenelor şi petardelor aprinse de fani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.