Ciprian Tătăruşanu este cel mai solicitat portar din prima ligă franceză, goalkeeper-ul lui FC Nantes având 70 de intervenţii în opt etape, cu zece mai multe decât al doilea clasat în această ierarhie, Brice Samba, de la Caen, informează lfp.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numai în ultimul meci, disputat la Lyon, cu Olympique şi încheiat la egalitate, scor 1-1, în etpa a VIII-a, internaţionalul român a avut 11 intervenţii reuşite. Între acestea, Tătăruşanu a apărat un penalti executat de Nabil Fekir, la scorul de 1-1, în minutul 81.

Din nefericire, FC Nantes nu traversează o perioadă foarte bună, fiind penultima în Ligue 1, cu şase puncte, două în plus faţă de ultima clasată, Guingamp.

În cele opt meciuri în care a fost pe teren timp de câte 90 de minute, Ciprian Tătăruşanu a încasat 13 goluri, la fel ca Amiens şi Rennes, dar mai puţine ca Olympique Marseille, Nimes şi Guingamp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.