Tatăl sportivei chiliene Daniela Seguel, locul 233 mondial, a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în tribună în timpul finalei turneului ITF de la Santiago, în care juca fiica sa, relatează sport.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jorge Seguel şi-a pierdut cunoştinţa în timpul setului doi al finalei dintre Daniela Seguel şi jucătoarea braziliană Paula Cristina Goncalves. Meciul a fost întrerupt, iar tatăl sportivei chiliene a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul său.

Pe teren, Daniela Seguel a izbucnit în lacrimi când a văzut că tatăl său este dus la spital, în timp ce adversara sa încerca să o consoleze. Arbitrul a cerut ca jocul să continue, în momentul întreruperii scorul fiind 6-4, 2-1 pentru Goncalves. Seguel nu a mai putut însă să joace până la final şi a abandonat la scorul de 4-4 în setul doi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.