Derbiul campionatului olandez, dintre Ajax Amsterdam şi Feyenoord, disputat în această duminică, a fost oprit definitiv în minutul 55, după ce suporterii lui Ajax au aruncat fumigene pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nemulţumiţi de evoluţia echipei lor şi de scorul afişat pe tabelă, suporterii lui Ajax Amsterdam au început să arunce cu fumigene şi artificii pe gazon. Arbitrul olandez Serdar Gözübüyük a întrerupt meciul în minutul 55, a aşteptat câteva minute apoi a anunţat că partida s-a încheiat. Suporterii lui Ajax au părăsit tribunele distrugând totul în jurul lor, iar la stadion a fost chemată de urgenţă Poliţia călare, pentru a restabili ordinea în jurul arenei Johann Cruyff.

Feyenoord conducea cu 3-0 în momentul opririi meciului, prin golurile marcate de Santiago Gimenez, în minutele 9 şi 18, şi Igor Paixao, în minutul 37.

După aceste incidente, Ajax poate pierde meciul la masa verde, iar situaţia din clasament a „lăncierilor” nu este una strălucită.

Ajax Amsterdam ocupă locul 13 în Eredivisie, cu cinci puncte adunate dintr-o singură victorie şi două meciuri egale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.