Fotbalistul Florin Tănase a declarat, sâmbătă seară, după meciul câştigat de FCSB în faţa echipei Dinamo, scor 3-2, că a resistat cu greu tot jocul, el cvând crampe din minutul 60. El a menţionat că adversarii au avut “nişte intrări urâte, cu cotul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“ Un meci foarte greu, noi ni l-am făcut greu, dar sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte obţinute astăzi. Să nu uităm că noi am trecut prin cea mai grea perioadă. Astăzi sunt trei puncte foarte importante, acum avem timp să ne pregătim şi să ne punem la punct. Noi nu ne-am retras, din contră, Adversarii au dat gol dintr-un penalti şi al doilea dintr-o minge deviată. Sincer nu ştiu cum am rezistat, din minutul 60 mi s-au pus crampe, dar am strâns din dinţi până la final. Am fost agresiv atâta timp cât am putut fizic. Au fost nişte intrări urâte, cu cotul, dar noi le-am ţinut piept. Ei în loc să joace căutau să irite”, a spus Tănase la posturile care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I, arbitrat de Radu Petrescu. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.