Atacantul FCSB Florin Tănase a declarat că fotbalul românesc "se duce în jos" şi le cere conducătorilor de cluburi să investească în academii de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate mergem tot în jos, în loc să urcăm. Ne va fi din ce în ce mai greu să ajungem cu mai multe echipe în grupe, în Europa. Trebuie crescuţi foarte mulţi seniori, toţi trebuie să investească în academii şi cu siguranţă în timp vom avea dopuă echipe direct în Champions Leage sau mai multe în Europe League", a declarat jucătorul de 23 de ani.

Formaţia FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost eliminată de echipa austriacă Rapid Viena. FCSB a câştigat, joi, pe Arena Naţională, meciul cu Rapid Viena, scor 2-1, dar în tur a pierdut, scor 1-3.

Tănase nu a dat vina eşecului  pe gazonul prost al Arenei Naţionale.

"Sincer, nu a fost aşa de prost gazonul. Puteai pasa, a fost mai prost la meciul cu Hajduk, deci terenul nu ne-a încurcat foarte mult", a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.