Gabriel Tamaş, preşedinte-jucător la FC Voluntari, a declarat că este o onoare să fie preşedinte al unui club de fotbal, însă a subliniat că în vestiar antrenorul e şef.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Este o onoare pentru mine să fiu preşedinte al unui club de fotbal. când te apuci de fotbal, te gândeşti mereu, poate o să joci la un Mondial, la un European, apoi te gândeşti dacă poţi conduce un club. Uite, soarta m-a făcut şi preşedinte. Vom încerca să schimbăm, nu putem multe din prima, dar încet, încet, vom face ceva măreţ la Voluntari. Sâmbătă sunt jucător, avem meci, apoi îmi iau costumul şi vin să explic în faţa dumnevoastră ce s-a întâmplat. Sunt jucător pe teren, preşedinte după ce termin antrenamentul. Nu pot să mă duc în vestiar şi să îi spun lui Mister să se dea mai încolo. El este şeful! ", a declarat Tamaş, conform paginii de Facebook a celor de la FC Voluntari.
 
FC Voluntari debutează în noul sezon al Ligii I, luni, de la ora 20.30, în deplasare, cu Dinamo.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.