Clubul Swansea City a anunţat că a încetat colaborarea cu tehnicianul Francesco Guidolin, luni, în ziua în care italianul a împlinit 61 de ani, noul antrenor al echipei fiind americanul Bob Bradley.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne pare rău că ne despărţim de Francesco. Am considerat că merită o şansă după ce a făcut în sezonul trecut. Din păcate nu am repetat performanţele din sezonul trecut şi am simţit că este necesară o schimbare cât mai curând posibil, pentru ca lucrurile să evolueze", a declarat preşedintele clubului, Huw Jenkins.

Guidolin era în funcţie din luna ianuarie, iar Swansea City a încheiat sezonul trecut pe locul 12 în Premier League. În actualul sezon, Swansea este după şapte etape pe locul 17, cu patru puncte (o victorie, o remiză, cinci înfrângeri).

Bob Bradley, fost selecţioner al SUA şi al Egiptului, a antrenat ultima dată echipa Le Havre, din liga a doua franceză.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.