Campioana Republicii Moldova, Şeriff Tiraspol, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al competiţiei. În tur, la Belgrad, scorul a fost 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Columbianul Danilo Arboleda Hurtado a marcat golul, în minutul 45+2.

După acest rezultat, Steaua Roşie Belgrad va evolua cu CFR Cluj, în play-off-ul Ligii Europa, dacă echipa ardeleană nu va trece de Young Boys Berna, în turul al treilea. Meciul retur, disputat la Berna, se joacă la ora transmiterii acestei ştiri (2-1 pentru elveţieni, în minutul 38).

Într-un alt meci, Slavia Praga, campioana Cehiei, cu Nicolae Stanciu tot meciul pe teren, a învins, acasă, cu 1-0 (0-0), pe Ferencvaros, dar campioana Ungariei merge în play-off, după victoria din prima manşă, scor 2-0.

A marcat Masopust '36. 

Oaspeţii au rămas în zece jucători, din minutul 84, în care a fost eliminat Civici.

Ferencvaros va evolua cu CFR Cluj, în play-off-ului Ligii Campionilor, dacă echipa română trece de Young Boys Berna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.