Nicholas David Ionel, locul 264 ATP, a fost învins, sâmbătă, de un jucător aflat pe poziţia 1433 în clasamentul mondial, Aristotelis Thanos, în al doilea meci al întâlnirii de la Atena Grecia – România, din play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială I a Cupei Davis. Ca urmare a acestui rezultat, scorul general al întâlnirii este 2-0 pentru greci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Thanos s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2 în două ore şi 17 minute.

În primul meci de la Atena, Marius Copil, locul 283 ATP, a fost învins de numărul 10 mondial, Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-4, într-o oră şi 17 minute.

Ziua de duminică va începe cu partida de dublu în care vor evolua perechile Stefanos Tsitsipas / Petros Tsitsipas şi Marius Copil / Victor Vlad Cornea (ora 12.00), pentru ca apoi să se joace meciurile de simplu: Stefanos Tsitsipas - Nicholas Ionel şi Aristotelis Thanos - Marius Copil.

Aceasta este cea de-a treia confruntare în Cupa Davis dintre cele două echipe, fiecare având câte o victorie. În 1933, Grecia a învins cu 4-1, la Atena, în turul al doilea al zonei Europa. România a câştigat în 1970, cu 5-0, la Bucureşti, în sferturile zonei Europa, victoriile fiind reuşite de Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Viorel Marcu, Sever Mureşan şi perechea Ilie Năstase/Ion Ţiriac.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.