Suporterii echipei Gaz Metan Mediaş au obţinut de la primărie autorizaţia de a protesta, luni, în faţa sediilor Romgaz şi Transgaz faţă de situaţia dificilă în care se află formaţa antrenată de Cristian Pustai, din punct de vedere financiar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Gaz Metan Mediaş poate intra în faliment pe data de 1 septembrie. Clubul medieşean are nevoie de implicarea sponsorilor Romgaz şi Transgaz pentru salvarea de la colaps. Imediat după ce anunţul a fost făcut de către preşedintele clubului, Ioan Mărginean, suporterii echipei au afişat la meciul cu CFR Cluj un mesaj pentru sponsorii principali, apoi în cursul zilei de luni aceştia au lipit afişe prin oraş şi la stadion.În cursul zilei de astăzi (joi, 03.08.2017), am obţinut autorizaţia legală de la primărie pentru ca iubitorii Gazului să iasă în stradă să protesteze pentru situaţia în care se află echipa. Astfel, vă aşteptăm luni, la ora 12:00, în cartierul Vitrometan, timp de o oră, lângă cele două sedii de la Romgaz şi Transgaz", se arată în comunicatul fanilor.
 
Clubul Gaz Metan Mediaş este în insovenţă din octombrie 2016, atunci având datorii la stat de 12 milioane de lei. Mărginean a declarat recent că gruparea riscă falimentul din cauza faptului că, în lipsa susţinerii financiare, nu pune în aplicare planul de reorganizare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.