Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, joi, că şi-au respectat promisiunea în ceea ce priveşte primele promise jucătorilor pentru o victorie în meciul cu Poli Iaşi, din play-out-ul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cu 3 victorii la rând, Dinamo a ieşit din zona critică a retrogradării. Lupta însă nu s-a încheiat, suntem doar pe drumul cel bun şi avem astfel câteva momente de linişte, în care să ne continuăm treaba!

- În această dimineaţă, banii promişi jucătorilor ca bonus pentru o victorie cu Iaşi au părăsit conturile DDB. Tot ce promitem, livrăm!

- Echipa s-a întors la Bucureşti cu avionul şi a intrat în programul stabilit de staff pentru meciul cu Hermannstadt.

Ne îndreptăm cu paşi repezi înspre ziua în care ne vom sărbători clubul. Este cadoul pe care ni l-am făcut nouă înşine, practic, pentru că fără implicarea noastră Dinamo ar fi fost acum (doar) istorie!”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin-Hîldan Dinamo.

Formaţia Dinamo a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Pentru dinamovişti a fost al treilea succes consecutiv, după 2-0 cu FC Voluntari şi 2-1 cu FC Viitorul.

Jucătorii dinamovişti au avut şi la această partidă, la fel ca la meciul cu FC Viitorul, promisă din partea suporterilor acţionari o primă de victorie de 15.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.