Echipa Dinamo Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Poli Iaşi, în etapa a patra din play-out. În prima repriză, după o intrare dură, Luca Mihai (Poli Iaşi) a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat, pe teren, un guler cervical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ieşenii au rămas în zece în minutul 20, când Rachid Bouhenna a faultat din postura de ultim apărător şi a primit direct cartonaşul roşu. În minutul 30, Josue Homawoo a intrat dur, din spate, la Luca Mihai, iar jucătorul ieşean a fost lovit serios. Meciul s-a întrerupt pentru patru minute, medicii i-au pus tânărului jucător un guler cervical, iar Mihai a fost transportat cu ambulanţa la spital. Arbitrul Ovidiu Haţegan i-a acordat lui Homawoo doar cartonaşul galben. Partida a fost decisă de golul marcat de Ahmed Bani, în minutul 90+2, iar Dinamo s-a impus cu 1-0, urcând pe locul 7, cu 19 puncte, în timp ce Poli Iaşi este pe locul 8, cu 18 puncte.

DINAMO: Golubovic - Patriche, Velkovski (A. Bani 83), Homawoo (C. Costin 46) - De Moura, Pavic, Gnahore, Amzăr (Borduşanu 62) – Hakim Abdallah (Milanov 73), Goncalo Gregorio, Politic (Selmani 62). ANTRENOR: Zeljko Kopic.

POLI IAŞI: S. Lung jr – Samayoa (Itu 64), Bouhenna, Marchioni - Todoroski, A. Roman (F. Ilie 24), Bordeianu (Jatoba 65), L. Mihai (A. Gheorghiţă 36), R. Ispas - Bettaieb, S. Buş (Allanzinho 64). ANTRENOR: Tony da Silva.

Cartonaşe galbene: Homawoo 35, Politic 50, Amzăr 55 / R. Ispas 55, Bordeianu 90+6

Cartonaşe roşii: Rachid Bouhenna (Poli Iaşi) min. 20

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Sebastian Gheorghe, Marius Marica - Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Nicuşor Flueran - Vladimir Urzică

Observator: Irina Mîrţ

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.