Echipa Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Hermannstadt, în etapa a zecea a Superligii. Ploieştenii au jucat în zece din minutul 7, după eliminarea lui Ţicu pentru un fault dur la Dragoş Iancu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida de la Ploieşti a început cu o accidentare horror suferită de mijlocaşul sibian Dragoş Iancu. În minutul 6, mijlocaşul oaspeţilor, aflat în plin fuleu, a fost faultat de Valentin Ţicu şi a suferit o fractură deschisă la gleznă. Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital, unde urmează să fie operat. Hermannstadt a dominat restul reprizei, dar nu a reuşit să marcheze. A făcut-o în minutul 47, când a înscris Baba Alhassan, dar golul a fost anulat pentru un henţ la Daniel Paraschiv. Chiar dacă Petrolul s-a retras şi s-a baricadat, sibienii nu au reuşit să înscrie golul victoriei şi partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

În clasament, Hermannstadt este pe locul 5, cu 14 puncte, iar Petrolul se află pe 6, tot cu 14 puncte.

PETROLUL: Zima - Doua, Papp, Meijers - Hanca, Seto, Jair (L. Dumitriu 88), V. Ţicu – A. Musi (I. Răducan 74), M. Roman II (Diomande 46), Grozav. ANTRENOR: Florin Pîrvu

HERMANNSTADT: Căbuz – Medina (Oroian 46), M. Găman, Ionuţ Stoica, Butean – Murgia (Baba Alhassan 46), Sota Mino, D. Iancu (A. Jipa 10) - Neguţ (G. Iancu 62), D. Paraschiv, S. Balaure (Fonseca 76). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: Zima 86, Diomande 90+2

Cartonaş roşu: Valentin Ţicu (Petrolul Ploieşti) min. 7

Arbitri: Marian Barbu - Mircea Orbuleţ, Vladimir Urzică - Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Radu Petrescu - Mihaela Ţepuşă

Observator: Alexandru Deaconu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.