Formaţia FCU Craiova 1948 a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii, în care ultimul gol a fost înscris pe final. Jocul a fost marcat de o întrerupere cauzată de folosirea gazelor lacrimogene în arenă, unei spectatoare făcându-i-se rău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au înscris Chiţu ’13 şi Albu ‘90 pentru gazde şi Scarlatache ’66 pentru oaspeţi.

În minutul 77, meciul a fost întrerupt, fiind necesară intervenţia medicilor pentru o fană căreia i s-a făcut rău deoarece în arenă s-au folosit gaze lacrimogene, potrivit Digi Sport. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-l prelua pe fan. Şi jucătorii au fost vizibil afectaţi de gazele lacrimogene. Întreruperea a durat aproximativ cinci minute.

FCU Craiova 1948: Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert (Mascarenhas ’82) – Albu, Achim (Van Durmen ‘90+8) – Baeten, Ganea (Asamoah ’46), Bahassa – Chiţu (Blănuţă ’82). Antrenor: Nicolo Napoli

CS Mioveni: Greab – Mboumbouni, Scarlatache, Burnea (Diallo ‘90+2) – Rădescu (Balaur ’84), Pop, Lepistu, Toma (Antal ‘90+2), Pedroso – Buziuc (Rusu ’59), Krasniqi (Benchaib ’59). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Paramatti ’18 / Lepistu ’31, Mboumbouni ’37, Burnea ‘73

Arbitri: Iulian Dima - Radu Ghinguleac, Bucsi Imre-Laszlo - Lucian Rusandu

Camera VAR: Adrian Cojocaru, Marius Badea

Observatori: Adrian Vidan, Romulus Chihaia

Partida UTA Arad – Farul are loc tot vineri, de la ora 20.30.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.