Echipa FC Voluntari a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a Superligii. Nemec a ratat un penalti la 0-0, în finalul primei reprize.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de la Voluntari a început cu o întârziere de cinci minute din cauza unei probleme cu plasa uneia dintre porţi. Adam Nemec a avut prima ocazie a meciului încă din minutul 1, dar, singur cu portarul Ducan, a trimis pe lângă poartă. Oaspeţii au replicat prin bara lui Eduard Florescu, din minutul 7. În minutul 41 s-a dictat penalti pentru FC Voluntari, apoi faza a fost supusă controlului VAR şi lovitura de pedeapsă a fost confirmată după o aşteptare de aproape cinci minute.  A executat Nemec, slab, în stânga portarului Iacob, care a parat şutul şi la pauză s-a intrat fără gol marcat.

În repriza secundă Merloi a reuşit dubla pentru ilfoveni, în minutele 54 şi 59. FC Botoşani a reuşit să reducă din diferenţă în mintul 88, prin autogolul lui Armaş, dar nu a mai avut forţa de a egala, iar FC Voluntari s-a impus la limită, 2-1, după un meci în care prima repriză a fost prelungită cu 6 minute, iar repriza a doua cu 9 minute.

FC VOLUNTARI: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş, Boboc - D. Andrei, Raţă, Crepulja (Cr. Paz 90+4), M. Răduţ (Cocian 80), Merloi (Dumiter 71) – Nemec (D. Florea 71). ANTRENOR: Ilie Poenaru

FC BOTOŞANI: Ducan - Mutombo, Dican, Junior Pius - E. David (Cărăuşu 65), Ed. Florescu (Cioiu 90), Zabou (Olinga 65), Dragu (Patache 56) – Golofca (S. Camara 65), M. Roman II, Pinson. ANTRENOR: Marius Croitoru

Cartonaşe galbene: Cocian 89. M. Răduţ 90+2 / E. David 45+2, S. Camara 84

Arbitri: Cătălin Busi - Romică Bîrdeş, Florian Vişan – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan - Alina Peşu

Observator: Andrei Ioniţă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.