Căpitanul echipei Manchester City, Kyle Walker, a declarat miercuri seară, după câştigarea Supercupei Europei, că nu îi place să execute penaltiuri deoarece se teamă că va dezamăgi dacă va rata, iar de această dată tehnicianul Pep Guardiola l-a pus să îl execute chiar pe cel decisiv, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Băieţii au avut o prestaţie bună. Trebuie să fim mai eficienţi, dar ne-am făcut treaba. Dacă a jucat cineva cu mine, ştie că nu-mi place să execut penaltiuri pentru că nu-mi place să dezamăgesc oamenii dacă ratez. Pep m-a pus la al cincilea. Din fericire, am marcat şi a fost penaltiul care a adus victoria. Echipele bune valorifică greşelile oamenilor. Am profitat de norocul nostru şi am ajuns acolo. Au fost condiţii grele, toată lumea a transpirat, se vede că e foarte cald. Am plecat cu această cupă. Să o câştigăm şi să o punem în vitrina cu trofee la City este un sentiment bun", a spus Walker la TNT Sports.

Formaţia Manchester City, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a câştigat, miercuri seară, pentru prima dată Supercupa Europei, învingând în finală FC Sevilla, scor 5-4 la lovituri de departajare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.