Tehnicianul echipei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii care vor evolua împotriva formaţiei U Craiova 1948, în prima etapă a Ligii I, vor trebui să demonstreze că merită să evolueze pentru gruparea clujeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îl respect pe jucătorul Adrian Mutu, tot timpul am spus că nu este uşor să marchezi peste 100 de goluri în Italia, numai jucători mari pot face lucrul ăsta. Ca antrenor nu m-am întâlnit până acum, dar cu siguranţă cred că are un bagaj bine pus la punct. Cu siguranţă este un antrenor bine pregătit. Probabil va avea nevoie de experienţă, pe care o va acumula lucrând zi de zi.  E primul meci din Liga I, noi am mai jucat meciuri. Este un joc normal de campionat, pe care va trebui să-l tratăm ca atare şi să-l câştigăm. Vor fi schimbări în echipă, fiindcă venim după 120 de minute jucate în deplasare. Jucătorii care vor intra vor trebui să demonstreze că merită să joace la CFR”, a spus Şumudică.

El a precizat că echipa sa trebuie să fie preocupată de propriile probleme: “Va fi destul de greu să pregătesc acest joc. Ştiu câte ceva despre ei, dar în momentul de faţă nu pot să le dau detalii amănunţite jucătorilor mei. Respect FC U Craiova, dar de multe ori trebuie să fim preocupaţi de ceea ce facem noi în teren. În ultimul timp am ajuns în faţa porţii, dar nu am reuşit să concretizăn situaţiile pe care le-am avut”.

Şumudică a menţionat că există discuţii pentru aducerea unui atacant la CFR Cluj. “Nu aştept niciun transfer deocamdată. Suntem în discuţii cu un atacant. Avem un lot destul de bine structurat, doar la un atacant mă gândesc, suntem în discuţii uc preşedintele clubului şi sperăm să găsim soluţia cea mai la îndemână să aducem un atacant la CFR”.

Tehnicianul a mai afirmat că este curios câte echipe din România vor juca în cupele europene până în decembrie. “Nu promit că voi ajunge în LC. Cu siguranţă ne vom bate să vedeţi CFR Cluj până în decembrie şi aş vrea să văd câte echipe din România vor mai juca până în decembrie în competiţii europene. Tare sunt curios. Cu toate că le doresc baftă fiecăruia”, a adăugat el.

Formaţia CFR Cluj va întâlni echipa U Craiova 1948, vineri, pe teren propriu, de la ora 21.30, în prima etapă a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.