Antrenorul CFR Cluj, Marius Şumudică, a fost foarte dezamăgit de pierderea Supercupei României, primul lui meci ca antrenor al campioanei şi nu a vrut să vorbescă foarte mult despre partida de sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toate au fost contra noastră. Am avut câteva situaţii de a marca în timpul meciului, nu am marcat, asta e, fotbalul te pedepseşte, am pierdut la loviturile de departajate, practic nu au avut nicio situaţie de gol, nici nu au ajuns la poarta noastră, dar asta este viaţa. Am trăit meciul cu maximă intensitate, a fost un joc dificil, cu o echipă bună, îi felicit şi le doresc baftă! Nu ştiu dacă ne luptăm cu ei la titlu sau cu cine ne luptăm, e o echipă bună. Mai avem de muncit", a spus Şumudică, la microfonul teeviziunilor care au transmis Supercupa României.

CS Universitatea Craiova, câştigătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare au marcat: J. Rodriguez, Costache / Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovici;

Au ratat: Păun, Omrani (a apărat Pigliacelli de fiecare dată).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.