Antrenorul CFR Cluj, Marius Şumuică, nu a scăpat ocazia de a-i ataca pe directorul sportiv al FCSB, Mihai Stica, şi pe fostul antrenor al ardelenilor Dan Petrescu, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Steaua Roşie Belgrad din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aţi văzut pe cineva de la CFR că apare pe Facebook, începe să scrie pe Facebook, peste tot şi să spună că Ciobotariu are un cucui în cap, după ce specialiştii în arbitraj au spus că am avut un penalti cât casa (n.r. - cu FC Argeş) şi era 2-0, practic, că la noi în general penaltiurile se cam marchează? Am avut penalti clar la Piteşti, am avut cartonaş roşu, când îl calcă direct pe Deac, avem situaţie de unu contra unu cu portarul şi scapă Omrani şi nu e niciun fel de ofsaid. Aţi văzut pe cineva din conducerea CFR-ului apărând şi spunând acest lucru şi scriind noaptea, pe la 12.00, când nomal oamenii se bagă sub plapumă şi se culcă - că aici e mai rece, la Cluj - aţi văzut pe cineva să începe să scrie pe Facebook ce s-a întâmplat? La noi nu s-a spus niciodată nimic. În schimb, dacă este vreo greşeală pro-CFR, două zile Facbook-ul este plin şi twitter-ul şi toate celelalte", a declarat Şumudică, într-o conferinţă de presă, referindu-se la directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica.

El a avut un atac şi adresa la fostului antrenor al CFR-ului Dan Petrescu şi la stilul său pragmatic de joc: "Şumudică a găsit o echipă, a făcut nişte transferuri şi au venit opt jucători noi. Încercăm să schimbăm ceva. Nu stau să fac o statistică să văd de când CFR-ul nu a câştigat şase din şase. Din punct de vedere negativ, le găsim imediat împotriva lui Şumudică şi împotriva celor care conduc CFR-ul. Le găsim imediat şi le punem breaking news în momentul în care există ceva negativ. Sunt lucruri pozitive, sunt lucruri datorate acestor jucători care au intrat pe teren. I-am ajutat, e clar, jucăm după o filozofie, nu putem să marcăm anumite goluri... să degajeze Arlauskis sau Bălgrădean, să ajungă mingea, să ţopăie şi să o băgăm în poartă. Nu, ajungem acolo şi marcăm. Sunt patru meciuri în campionat de când nu primim gol. Înainte se scotea în evidenţă: <Nu primesc gol!> Chiar dacă marcau la o fază fixă sau ceva în genul ăsta, suntem echipa care a marcat nouă goluri în campionat, avem cel mai bun atac din campionat. Şi atenţie! Niciunul din fază fixă. Toate în urma unor faze duse pe un atac poziţional sau pe un contraatac. Nu mă mai comparaţi cu ceea ce a fost înainte!"

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.