Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Şumudică, a declarat, vineri, la Digi Sport, că este nemulţumit de faptul că nu are un lot suficient de numeros şi că nu i s-au adus jucătorii doriţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu am doar nouă străini în lot, în condiţiile în care putem avea 14. Am antrenamente cu 16-17 jucători. Am vrut să fac un 10 contra 10 sau 10 contra 8 şi practic n-am avut cum. A trebuit să pun antrenori secunzi. Federaţia şi televiziunile n-au virat banii către cluburi, se împotmolesc lucrurile, nu există bani pentru transferuri, mi se spune mereu asta, iar eu am de suferit. Maxim şi Toşca au venit şi ei încărcaţi de la echipa naţională. E greu să iau decizia de a pleca. Pe mine mă ţin foarte mult pe loc transferurile făcute aici. Eu nu-l lăsam pe Maxim aici, Gaziantep nu-l avea niciodată dacă nu eram eu aici. Anul trecut, am terminat pe 8, ne-am făcut un nume în Turcia, am fost unul dintre cele mai buni antrenori, dar nici aşa nu pot, am şi eu răbdarea mea, sănătatea mea... nu pot să mă duc la antrenament şi să vezi că nu poţi să lucrezi ce vrei. Eu nu voi renunţa niciodată, dar probabil voi fi dat afară. Eu nu accept ce se întâmplă, e o presiune mediatică, am citit şi eu ce se scrie şi cu siguranţă nu vor veni rezultatele. Păi ce să se întâmple? Va trebui să explic de ce nu am avut rezultate", a spus Şumudică.

El a precizat că nu sunt şanse ca Denis Alibec să ajungă la Gaziantep FK. "Eu mă pregătesc pentru meciul de duminică, am un meci foarte greu, nu ştiu absolut nimic, doar ce văd prin ziare. În momentul de faţă, nu ştiu. Nu ştiu ce ofertă au mai făcut. Eu sunt puţin deranjat de ce se întâmplă la echipă, nu există o relaţie foarte bună între mine şi cei din conducere şi m-am debarasat puţin. N-am să vă dau nicio informaţie.Din punct de vedere al transferurilor avem mari probleme şi e foarte greu să discut acum şi să mă mai implic pentru a forţa acest transfer. Ei sunt foarte suspicioşi şi n-are rost. Nicio şansă să se plătească 800.000 de euro pentru Alibec! Ne batem la retrogradare sezonul ăsta. Ei îmi dau fel de fel de liste cu jucători liberi de contract, care să nu ceară bani foarte mulţi la semnătura, cel mult un salariu în avans", a adăugat tehnicianul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.