Tehnicianul echipei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, că formaţia sa a dominat după ce a schimbat sistemul şi s-a arătat surprins de forma foarte bună a lui Ciprian Deac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt mulţumit că am câştigat, menţinem linia, suntem pe primul loc. Am fost un pic supărat în prima repriză, după care am schimbat sistemul şi a doua repriză am dominat jocul. Au avut un singur şut pe poartă dintr-o centrare. Mă bucur că l-am făcut pe Arla să şomeze. Urmează un joc extraordinar de greu cu Young Boys şi va trebui să fim extraordinar de atenţi. Întâlnim o forţă şi va trebui să fim perfecţi în cele două partide dacă ne dorim să avem şanse. Denis Alibec este un jucător care are tot sprijinul meu. Nu pot să-mi explic cum poate să joace la un asemenea nivel din trei în trei zile Ciprian Deac. Şi Camora. Aştept mai mult de la Petrila, de la Costache”, a spus Şumudică la posturile care transmit Liga 1.

De cealaltă parte, Emil Săndoi a declarat că îl îngrijorează evoluţia unor jucători. “Cred că au fost două reprize total diferite. Prima cu un plus pentru noi, în care n-am fost inspiraţi la finalizare. Şi o a doua repriză în care jucătorii care au intrat de pe bancă au făcut diferenţa. La faza golului a fost un fault anterior. Cred că în primul rând jucătorii care au intrat de pe margine au schimbat cursul jocului. Mă îngrijorează evoluţia unora dintre jucători care nu sunt la nivelul la care au fost în campionatul trecut. Cred că puteam produce surpriza. Din păcate n-a fost astăzi ziua noastră. Noi am făcut nişte greşeli la care nu mă aşteptam şi pe care sigur nu o să le mai facem”, a afirmat Săndoi.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1. Golul a fost marcat de Alibec, în minutul 52.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.