Tehnicianul echipei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 2-1, că îl bucură mult “exprimarea” jucătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Putem spune că am trăit periculos, dar era în neconcordanţă cu ceea ce s-a întâmplat pe teren. Practic am dominat jocul, ne-am dus peste adversar. Mă bucură foarte mult exprimarea jucătorilor, dorinţa lor de victorie. Iar am fost inspirat, l-am schimbat pe Petrila din dreapta în stânga şi marchează. Cred că în scurt timp va valora şi el o sumă destul de mare. (...) Sunt mulţumit de tot ceea ce se întâmplă în jurul meu, de toţi oamenii de lângă mine. Simt că suntem o familie”, a spus Şumudică la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Au marcat: Cascini ’69 (penalti) / Petrila ’61, Latovlevici ’87. Penaltiul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Deac la Patriche.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.