Naţionala de handbal feminin a Suediei este prima calificată la JO de la Rio de la turneele preolimpice, după ce a obţinut, sâmbătă, a doua victorie la turneul 3, de la Astrakhan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionala Suediei a învins, sâmbătă, Polonia, cu scorul de 30-24, după ce în prima zi a trecut de Mexic, cu 41-20, şi are 4 puncte în clasament.

În al doilea meci al zilei se vor duela Rusia (2 puncte) şi Mexic (0), dar Suedia este calificată deja la JO, iar duelul cu Rusia, de duminică, va stabili doar dacă va ocupa la finalul locul 1 sau locul 2 în clasament, în condiţiile în care Polonia are 0 puncte.

La turneul preolimpic 2, la Aarhus, România joacă, tot sâmbătă, de la ora 18.45, cu Uruguay, iar de la ora 21.00 va avea loc partida Muntenegru-Danemarca. România şi Muntenegru au câte 2 puncte, după victoriile de vineri, cu Danemarca (32-25), respectiv Uruguay (34-19).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.