Selecţionerii naţionalelor under 21 şi under 20, Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, au anunţat, vineri, jucătorii din străinătate chemaţi la loturile celor două reprezentative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionala U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România şi Georgia. Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 va disputa primele două partide amicale, cu Anglia, la 3 septembrie, şi cu Georgia, la 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 21:00. Pentru aceste două partide, Florin Bratu a apelat la Radu Drăguşin (Juventus Torino/Italia) şi Louis Munteanu (Fiorentina/Italia).

De partea cealalată, România under 20 pleacă la drum sub conducerea lui Bogdan Lobonţ. Cea mai nouă naţională de fotbal a României va evolua într-o competiţie amicală alături de selecţionate puternice ale Europei. Primele două partide pentru tricolorii U20 vor fi cu Portugalia, pe 2 septembrie, la Voluntari, şi în Anglia, pe 6 septembrie. Pe lista lui Lobonţ pentru aceste meciuri se găsesc: Răzvan Sava (Torino/Italia), Alexandru Borbei (Lecce/Italia), Eduard Duţu (Fiorentina/Italia), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Marius Corbu (Akademia Puşcaş/Ungaria), Matei Ilie (Padova/Italia),  Leon Peto (Mainz/Germania) şi Andrei Mărginean (Sassuolo/Italia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.