Mihai Stoichiţă, director tehnic în cadrul FRF, a declarat, joi, că federaţia a discutat cu trei dintre tehnicienii aflaţi pe lista pentru alegerea selecţionerului României. El a menţionat că până în Sfântul Ion România va avea selecţioner.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După Comisia Tehnică, toţi membrii şi-au exprimat preferinţele pentru antrenor. Ursea nu este pe această listă. Da, rămân patru nume. Decizia se va lua după 1 ianuarie. Nu vrem să facem un spectacol din acest moment, vrem să fie totul civilizat. N-au fost prioritare discuţiile despre situaţia financiară, ci o analiză despre momentul în care suntem şi ce se poate face pentru viitor. Meciul următor e cel mai important la echipa naţională, pentru că nimeni n-are răbdare. Ce m-a bucurat în toate întâlnirile e că fiecare dintre ei îşi doreşte să fie selecţionerul echipei naţionale. Sunt dornici să preia această funcţie, cu riscurile de rigoare, pentru că nu trecem prin cel mai bun moment", a spus Mihai Stoichiţă la Digi Sport. “Eu zic că până în Sfântul Ion vom avea selecţioner”, a adăugat el.

Stoichiţă a afirmat că FRF a discutat cu Adrian Mutu, Edward Iordănescu şi Ladislau Boloni. Al patrulea antrenor de pe listă este Victor Piţurcă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.