Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a declarat, luni, că succesul obţinut în faţa FCSB va aduce învingătorilor o primă totală de 20.000 de euro, ce va fi împărţită la "30 de oameni".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am demonstrat că putem să ne batem cu echipele mari ale campionatului, deşi nu am avut o continuitate în rezultate. Dar jocul nostru a plăcut ochiului. Astăzi am demonstrat cine suntem noi, cei care conducem acestă echipă, banca tehnică, cine sunt aceşti jucători, care nu au salarii foarte mari, nu au prime exorbitante, dar joacă din pasiune. Vrem şi o parte financiară mai bună, dar nu am pus niciodată banii pe primul loc. Simt că cei de la CFR Cluj se bucură, dar până acum câtva timp au aruncat pe piaţă anumite vorbe. Sunt convins că au făcut-o din cauza presiunii care este acolo, pentru că s-a investit foarte mult în jucători cu salarii foarte mari. S-a pierdut o fază la centrul terenului, iar din dorinţa de a o recupera, Qaka a băgat alunecare, dar nu a reuşit să ia mingea şi a făcut un fault de al doilea galben. Am discutat cu el şi înainte de meci, e un jucător la care ţin foarte mult. Mă mulţumeam cu un egal după acea eliminare, dar în mintea mea voiam să şi câştigăm şi de aceea nu am scos atacant, l-am lăsat pe Jo, l-am lăsat pe Cristea pe teren, gândindu-mă că pe contraatac putem să-i surprindem. Ne-a ieşit astăzi, a fost şansă să putem să marcăm, pentru că în momentele acelea Steaua ne domina. Am jucat pe zece mii la egal, douăzeci de mii la victorie, împărţiţi la 30 de oameni. Cel mai important pentru noi e că nicio echipă din play-off nu a bătut Steaua şi că am făcut-o noi", a declarat Stoican, la Digi Sport. 

 FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de CSM Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Andrei Cristea a marcat în minutul 89, după ce coechipierul său Qaka, dorit de FCSB, a fost eliminat, în minutul 74.

În minutul 89, Panţîru a iniţiat un contraatac după ce a recuperat o minge în interiorul terenului propriu, apoi i-a pasat lui Andrei Cristea, care, scăpat singur cu Bălgrădean, l-a învins cu un şut plasat.

CFR rămâne pe locul I, cu un punct avans faţă de FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.