Antrenorul Flavius Stoican a declarat, duminică, după ce echipa sa, Poli Iaşi, a fost învinsă cu 4-0 de FCSB pe Arena Naţională, că i-a supraevaluat pe jucătorii pe care îi pregăteşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am crezut că putem atinge ţeluri îndrăzneţe chiar începând cu această partidă, dar mai este mult de muncă. Poate eu am supraevaluat posibilităţile noastre şi atunci consider că trebuie să fim realişti şi aşezaţi. Mai avem mult de muncă. Dacă eram mai atenţi puteam mai mult în această seară. Chiar dacă scorul arată cum arată, noi la 1-0 am avut şansa să revenim, la 2-0 am avut ocazii, plus că am luat goluri tot timpul când pierdeam balonul pe posesia noastră. Aceste situaţii îmi dau mult de gândit şi atunci trebuie să fiu realist şi aşezat şi să le transmit acest lucru jucătorilor şi să nu îi mai supraevaluez, să fim mai aşezaţi. Gazonul este foarte prost, este cel mai prost teren pe care am jucat în Liga I de când sunt eu antrenor la acest nivel. Penibil", a declarat Stoican, la Digi Sport.

FCSB a obţinut, duminică, prima victorie în acest sezon al Ligii I, după ce a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Poli Iaşi, în etapa a III-a. Au marcat Gnohere '24, '58, Man '86 şi Moruţan '90+3.

Moussa Sanoh (Poli Iaşi) a fost eliminat direct în minutul 84, după ce l-a lovit cu piciorul pe Momcilovici. Olandezul a reacţionat nesportiv după ce a fost faultat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.