Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, joi, că Darius Olaru a fost irascibil şi a înjurat la meciul cu Poli Iaşi din cauza coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Helmut (Duckadam) nu ştie despre ce este vorba, atmosfera la noi este mult mai bună decât era înainte, pentru că acest virus ne-a şi ajutat. Există o empatie. Noi avem un colaborator care a avut o formă mai gravă, este secretarul general al clubului, Sorin Pitu. Din garda veche nu cred că a existat vreun jucător să nu mă sune să nu-mi scrie să mă întrebe de starea lui de sănătate. Înainte nu eram atât de interesaţi unii de alţii. Helmut, nu ştii ce înseamnă virusul ăsta, îţi creează o stare de irascibilitate. Habar n-aveam că ştie să înjure Olaru. Tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauza acestui virus parşiv”, a spus Stoica.

Olaru a fost suspendat trei jocuri ca urmare a eliminării de la meciul cu Poli Iaşi, din etapa a cincea a Ligii I. Jucătorul a fost eliminat după un fault asupra lui De Iriondo, în minutul 79. Ulterior, Mihai Stoica a afirmat că la meci arbitrul Horaţiu Feşnic a fost înjurat de mijlocaşul Darius Olaru, iar centralul i-a spus jucătorului după ce l-a eliminat: "Dă-i drumul de aici, nesimţitule!"

Helmut Duckadam a reacţionat astfel la Digi Sport: Atmosfera este foarte proastă şi în sânul echipei şi în jurul echipei si se vede asta şi din declaraţii. Uitaţi, nici nu au venit bine jucătorii de la Hermannstat si deja vor să se întoarcă. De ce? Pentru că nu le convine această atmosferă care este acum la FCSB. Cele două înfrângeri în campionat şi ratarea calificării în Europa spun totul. În plus, s-a văzut şi în gestul lui Olaru. MM Stoica a greşit pentru că jucătorul nu are nicio scuză pentru ce a făcut. Să faci asemena gest...., e clar că ceva se întâmplă acolo şi e limpede că nu e deloc de bine”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.