Fostul selecţioner al naţionalei Angliei, Steve McClaren, a fost demis, duminică, pentru a doua oară de la formaţia Derby County, a anunţat site-ul oficial al grupării din liga a doua engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

McClaren, în vârstă de 55 de ani, se afla în funcţie din octombrie 2016, când l-a înlocuit pe Nigel Pearson. El a mai pregătit-o pe Derby County în perioada 2013-2015.

Derby County a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0, de echipa Brighton & Hove.

După disputarea a 37 de etape din liga a doua engleză, Derby County se află pe locul zece, cu 52 de puncte, la zece puncte în urma formaţiei Sheffield Wednesday, care ocupă poziţia a şasea, ultima care permite accederea în barajul pentru promovarea în Premier League.

Steve McClaren a mai pregătit în cariera sa echipele Middlesbrough, Twente Enschede, VfL Wolfsburg, Nottingham Forest, Newcastle United şi naţionala Angliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.