Steva Harris, fondatorul Iron Maiden, a acordat un interviu cotidianului L'Echipe, după ce o formaţie a celebrei trupe heavy metal a jucat un meci amical cu una a publicaţiei franceze. Harris, pasionat de fotbal, nu prea are încredere în naţionala Angliei, în schimb consideră drept favorită la câştigarea Cupei Mondiale reprezentativa Franţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am văzut meciuri bune, ca Franţa - Argentina, care este preferatul meu până acum. Mi-a plăcut de asemenea Portugalia - Spania, din debutul mondialului. Echipa Franţei mă înspăimântă. Jucătorii sunt foarte rapizi şi aveţi o super-bancă de rezerve. Mă gândesc că sâmbătă Anglia va suferi contra Suediei. Cele mai bune echipe sunt Franţa, Brazilia şi Belgia. Sincer, nu ştiu dacă Anglia poate câştiga mondialul. În orice caz, nu aş paria pe Anglia. Kane este un super-jucător, dar nu este întotdeauna bine servit. Avem un bun mijloc, dar e mai mult muncitor, decât animator al jocului ofensiv. Nu avem alţi jucători ca el, capabili să schimbe cursul unui meci. Asta mă îngrijorează un pic, pentru că, dacă Harry Kane nu e în formă, nu avem alţi marcatori buni. Nu avem o bancă de rezerve cu profunzimea şi calitatea celei franceze. Rezervele franceze pot face parte oricând dintre titulari. Mulţi joacă în Premier League. Dar totul se joacă. Uite, Spania, care a fost eliminată din nimic în optimi...", a afirmat muzicianul.

Steve Harris este fanul echipei West ham United şi spune că ar fi putut deveni un bun fotbalist profesionist, dar pasiunea sa pentru muzică a învins în cele din urmă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Am început bat mingea serios când aveam nouă ani. Am purtat culorile lui West Ham de la acea vârstă. Aş putut deveni un bun fotbalist profesionist, dar nu aveam în plan o carieră. Şi apoi eram mai pasionat de muzică. În final, nu am regrete. M-am născut nu departe de fostul stadion al lui West Ham şi e normal să ţii cu echipa care e aproape de tine. Eu nu înţeleg cum, de exemplu, londonezii ţin cu Manchester United. Trebuie să ţii cu echipa locală, e ca o istorie de familie. Tatăl meu ţinea cu Leyton Orient. Îmi plăceau şi mie, dar primul meu meci pe stadion a fost unul al lui West Ham şi istoria de acolo a început, Să fii fanul lui West Ham este atât de frustrant. Dar e aşa, cum spuneţi voi în Franţa: asta e viaţa", a declarat Harris.

Suedia şi Anglia se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17.00, la Samara, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Franţa este deja în semifinale şi va evolua cu Belgia în această fază.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.