FC Dinamo a anunţat, sâmbătă, că Steliano Filip a revenit la gruparea bucureşteană, el semnând un contract valabil până la 30 iunie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultima oară la Larissa, în prima ligă a campionatului din Grecia, Steliano Filip s-a întors după trei ani la Dinamo, clubul la care a terminat junioratul şi a cunoscut performanţa pe plan intern, cucerind două trofee în tricoul alb-roşu, Supercupa României (2012) şi Cupa Ligii (2017).

“15 meciuri are Steliano Filip pentru Larissa în acest sezon competiţional, toate în campionatul Greciei. A jucat patru etape, integralist, în această lună.

153 de partide, 6 goluri şi 10 pase decisive a adunat Steliano Filip la Dinamo în toate competiţiile, Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii şi Europa League.

27 de ani va împlini Steliano Filip peste câteva luni, pe 15 mai.

7 este numărul echipelor din cariera lui Steliano Filip: Banatul Timişoara, FC Baia Mare, Dinamo Bucureşti, Hajduk Split (Croaţia), Dunărea Călăraşi, Viitorul Constanţa şi Larissa (Grecia).

7 selecţii are Steliano Filip pentru prima reprezentativă a României, debut pe 17 noiembrie 2015, Italia vs România 2-2.

A jucat în carieră pentru loturile naţionale U17, U19 şi U21.

7 este numărul oficial de joc al lui Steliano Filip la Dinamo Bucureşti”, menţionează FC Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.