Fotbalistul Ştefan Radu va ajunge, duminică, la un total de 401 meciuri jucate pentru Lazio Roma, urmând astfel să egaleze recordul lui Giuseppe Favalli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mâine îl va egala pe Favalli pe primul loc în topul meciurilor jucate pentru Lazio, merită felicitări. Ştefan a venit când era mic şi a reuşit lucruri importante aici. Este frumos să vedem cât de mult ţine la Lazio, chiar şi după ultima operaţie a revenit repede pentru a ajuta echipa. Sunt norocos că îl am în echipă, pentru noi este important”, a declarat tehnicianul Simone Inzaghi, potrivit tuttomercatoweb.com.

Lazio Roma va întâlni, duminică, în deplasare, de la ora 16.00, echipa Udinese, în etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei.

Ştefan Radu are acum 400 de prezenţe pentru Lazio şi ocupă locul doi în ierarhia jucătorilor cu cele mai multe meciuri la gruparea italiană. Pe prima poziţie este Giuseppe Favalli, cu 401 prezenţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.