Fotbalistul Ştefan Radu a ajuns, duminică, la un total de 401 meciuri jucate pentru Lazio Roma şi a egalat, astfel, recordul lui Giuseppe Favalli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Radu a fost titular în meciul câştigat de Lazio, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa formaţiei Udinese, din etapa a XXVIII-a a campioantului italian Serie A.

Jucătorul român, în vârstă de 34 de ani, este la Lazio din ianuarie 2008, când a fost transferat, mai întâi sub formă de împrumut, de la Dinamo.

La formaţia romană, el a jucat 327 meciuri în Serie A, 25, în Cupa Italiei, patru, în Supercupa Italiei, trei, în Liga Campionilor şi 42, în Liga Europa, marcând opt goluri şi oferind 20 de pase decisive.

Golul echipei Lazio a fost marcat de Marusici '37.

Alte rezultate înregistrate în meciurile de duminică, de la ora 16.00:

Juventus - Benevento, scor 0-1 (0-0);

A marcat: Gaich '69

- La gazde, Radu Drăguşin a rămas pe banca de rezerve.

Sampdoria - Torino, scor 1-0 (1-0).

A marcat: Candreva '25.

După aceste rezultate, Lazio ocupă locul 7, cu 49 de puncte, iar Udinese este pe locul 12, cu 33 de puncte.

Juventus a ratat ocazia de a trece pe locul 2 şi rămâne pe ultima treaptă a podiumului, cu 55 de puncte, la egalitate cu Atalanta, de pe locul 4, şi după Inter Milano, 65 de puncte, şi AC Milan, 56 de puncte.

Benevento ocupă locul 16, cu 29 de puncte, la egalitate cu Spezia, de pe locul 15.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.