Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, sâmbătă, că nu se pune problema ca echipele care au cazuri de coronavirus să piardă meciuri la masa verde, el precizând că Liga nu acceptă să se decidă din birouri campionate sau echipe retrogradate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“N-am avut nicio discuţie cu federaţia, mâine urmează ca jucătorii de la Dinamo şi staful să se retesteze, luni vom avea rezultate. Un lucru pot să spun: Ne opunem cu vehemenţă pedepsirii cluburilor aflate în această situaţie. Nu se pune problema ca cluburile să piardă meci cu 3-0 la masa verde. Atâta vreme cât avem date teoretic pentru finalizarea competiţiei acesta este obiectivul nostru. Sub nicio formă nu acceptăm să decidem campionate sau echipe retrogradate din birouri”, a spus Ştefan la Digi Sport.

El a precizat că intrarea echipelor în cantonament reprezintă o soluţie care trebuie analizată. “E clar că cei de la Dinamo au ghinion. Numai în rolul lui Bogdan Bălănescu să nu fii acum”, a adăugat oficialul LPF.

Ştefan a menţionat că pentru sezonul următor trebuie regândit calendarul de testare. “Trebuie găsită şi o soluţie pentru a-i da deoparte pe cei testaţi pozitiv şi să continue restul”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.