Tehnicianul echipei Steaua Roşie Belgrad, Dejan Stankovic, a declarat, joi seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 2-1, că pentru formaţia sa eliminarea clujenilor reprezintă un foarte mare succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pentru noi este un foarte mare succes. Sunt două victorii mari. A fost presiune pentru ambele formaţii. Poate CFR Cluj a căzut sub presiune. Ne-am organizat foarte bine, am aşteptam ocazia”, a spus Stankovic la Pro X.

El a menţionat că nu a discutat cu fostul său coleg de la Inter Milano, Cristian Chivu, însă a transmis toate cele bune întregii familii a fostului internaţional.

Formaţia CFR Cluj a pierdut, joi seară, returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.