Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, duminică seară, că România a făcut un joc slab cu Albania şi regretă că jucătorii i-au dezamăgit pe fani, apreciind că "tricolorii" au trăit "o seară neagră".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne doream să câştigăm, să mergem mai departe, dar am făcut un meci foarte slab. Mi-am dorit foarte mult, era o şansă importantă pentru noi toţi. Ne pare rău că i-am dezamăgit pe fani, pe noi, e o seară neagră. Nu ştiu dacă suntem slabi, jocul a fost slab, ei practic ne-au pedepsit. E foarte greu. Domnul Iordănescu nu ne-a anunţat nimic şi chiar nu ştim ce se va întâmpla pe viitor", a afirmat Stanciu la Pro TV.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din faza grupelor.

În celălalt meci al grupei, Franţa şi Elveţia a remizat la Lille, scor 0-0, tot duminică. Astfel, România a ocupat ultimul loc în grupă

Grupa A a fost câştigată de Franţa, cu 7 puncte, urmată de Elveţia, cu 5 puncte, Albania, cu 3 puncte şi România, cu un punct. Franţa şi Elveţia sunt calificate în optimi, Albania trebuie să aştepte pentru a vedea dacă se află între cele patru echipe de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament, din cele şase grupe.

România a pierdut anterior cu Franţa, scor 1-2, şi a remizat cu Elveţia, scor 1-1. Jucătorii antrenaţi de Iordănescu aveau ca obiectiv calificarea în optimile de finală ale Euro-2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.