Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat că nu are nicio problemă să execute din nou penaltiuri, după ce a ratat în meciul cu Muntenegru, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înaintea debutului în Liga Naţiunilor, cel mai bun marcator din lotul convocat de Cosmin Contra pentru primele meciuri în noua competiţie e pregătit să înfrunte din nou Muntenegru.

„Ne aşteaptă o grupă dificilă în Liga Naţiunilor, Serbia, pe care am văzut-o şi la Mondial, este echipă foarte bună, Muntenegru la fel, dar cred că putem realiza obiectivul. Putem câştiga grupa. Este important să începem bine campania, împotriva Muntenegrului”, a declarat Stanciu, într-un interviu realizat de echipa FRF TV la Praga.

"Nu este deloc plăcut să joci fără spectatori, dar trebuie să ne adaptăm situaţiei. Stadionul ar fi fost plin, atmosfera UNA Foarte bună. Fiind primul meci, trebuie să îl câştigăm!”, a mai spus el.

Mijlocaşul naţionalei a rememorat şi faza din care putea aduce victoria României contra Muntenegrului în preliminariile trecute: "Sunt momente când mă mai gândesc la penalty-ul ratat. Eram al doilea sau al treilea pe listă, mi-am asumat responsabilitatea, dar s-a întâmplat să ratez. Asta nu înseamnă că nu voi mai executa penalty-uri dacă se va apela la mine. Am fost foarte supărat după meci. Cred însă că sunt destul de puternic să trec peste astfel de momente. Nu am probleme să execut din nou. Dacă voi mai fi într-o situaţie de genul, îmi voi asuma responsabilitatea din nou. Astfel de momente te întăresc, având în vedere că am ratat în ultimul minut, au fost multe critici la adresa mea, mesaje negative pe reţelele de socializare, dar nu m-au afectat, ci dimpotrivă, m-au întărit. După acel moment, la Anderlecht, am executat o lovitură de la 11 metri şi am marcat. Nu am încetat sau nu o să încetez să îmi asum responsabilitatea”, a spus el.

În 7 septembrie, de la ora 21:45, tricolorii întâlnesc, la Ploieşti, selecţionata Muntenegrului, într-un joc care se va disputa fără spectatori, pentru ca pe 10 septembrie, de la ora 21:45, naţionala să joace la Belgrad, pe stadionul Partizan, împotriva Serbiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.