Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, sâmbătă seară, că victoria cu Israel este una importantă pentru moralul jucătorilor români şi a afirmat că dedică golul viitoarei sale soţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Important este că am câştigat, nu că am marcat eu, este important pentru moralul nostru. Am intrat cu poftă de joc, de fiecare dată când vin la naţională îmi doresc să dau totul pentru ţara mea. Terenul a fost extraordinar şi fiecare şi-ar dori să joace pe asemenea gazon. E foarte bine că am câştigat aici, ne aşteaptă un meci greu cu Suedia. Majoritatea golurilor le dedic viitoarei mele soţii, dar sunt si pentru bunica mea, familie, pentru cei apropiaţi şi cei care mă susţin necondiţionat", a declarat Stanciu la Pro X.

Reprezentativa României a obţinut o victorie în primul meci din 2018, sâmbătă, scor 2-1 cu naţionala Israelului, într-un amical disputat la Netanya, joc la care tricolorii au revenit de la 0-1.

Au marcat Tomer Hemed ’60 pentru gazde şi Stanciu ’63 şi Ţucudean ‘82 pentru România.

La partida de la Netanya, Alexandru Mitriţă, Paul Anton şi Alexandru Cicâldău au debutat în prima reprezentativă.

.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.