Sportivii ruşi achizaţi de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) dar care nu au fost invitaţi la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang au făcut un nou apel la forul de la Lausanne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Olimpic Internaţional (CIO) a decis să nu îi învite la Jocurile Olimpice de iarnă la Pyeonchang pe sportivii ruşi achitaţi de TAS. Dintre cei 28 de sportivi acuzaţi de dopaj la JO de la Soci din 2014 şi achitaţi de TAS, 13 sunt încă în activitate şi ar fi putut participa la competiţia care începe la 9 februarie. Acestora li se puteau adăuga alţi doi foşti sportivi, acum antrenori, care de asemenea au primit o sentinţă favorabilă la TAS.

Cei 15 au decis să conteste decizia CIO, iar TAS a anunţat că o decizie în privinţa participării lor la JO de vineri va fi luată "rapid".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.