Campioana en-titre a României la handbal masculin a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia portugheză Sporting Lisabona, cu scorul de 26-25 (13-9), în manşa tur a barajului pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Ghionea 8 goluri, pentru Sporting, respectiv Kuduz 7 reuşite, pentru Dinamo.

Extrema stângă de la Sporting, Valentin Ghionea, a evoluat în carieră şi la Dinamo Bucureşti.

Manşa retur va avea loc în 1 martie, pe terenul  dinamoviştilor, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

În cealaltă dispută din baraj se luptă Orlen Wisla Plock (Polonia) şi Bidason Irun (Spania), 32-25 în meciul tur.

Dinamo Bucureşti a încheiat lider al grupei D, cu 17 puncte şi fără înfrângere, fiind urmată în clasament de Orlen Wisla Plock, cu 11. În grupa C, lider a fost Bidasoa Irun (15 puncte), urmată de Sporting (14).

În sezonul trecut, Dinamo Bucureşti a cedat ambele manşe din baraj cu Sporting, la doar un gol diferenţă (31-32 şi 26-27), ratând faza optimilor de finală în Liga Campionilor.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.